MONIKA PROVIĆ

Najmlađi član tima, Monika je naša veza Zagreb-Opuzen. Zadužena za marketing, PR te plasman vina, naše je najčešće lice na sajmovima i prezenatcijama. Energična i elokventna, uvijek spremna učiti, uključena je obradu vinograda, rad u podrumu i planiranje poslovanja. Odlikovana WSET Level2 diplomom, iduće godine očekuje je polaganje i Levela3. Zaštitni znak joj je osmjeh i rado će vas uvući u svoj svijet vina…

MIRKO PROVIĆ

Naša strpljiva i smirena duša, Mirko je precizni i minuciozni organizator svih radova te osoba bez koje naš mali tim ne bi bio potpun. Razvijenog osjećaja za ljude, on pažljivo analizira i vina i poslovanje i stup je društva od samih početaka. Uključen u sve, od radova u vinogradu do podruma, uvijek spreman za šalu, Mirko je naša snažna i važna karika. Kad ne pije vodu (čitaj osim uz doručak) bira samo vino.

BRANKO PROVIĆ

Majstor podrumar i kreator naših vina, Vinarstvo Prović pokrenuo je sa svojim bratom Mirkom još 1997. godine. Gurman i ljubitelj vina, Branko, školovani ugostitelj, još za vrijeme studentskih dana naučio je cijeniti fina vina s kojima je dolazio u doticaj pa je vino počeo raditi za sebe i obitelj koš krajem ’80.-ih. Pionir sadnje chardonnaya na jugu Hrvatske voli naglasiti kako proizvodnja vina nije samo tehnikalija, već je vino rezultat pažljive njege, ljubavi i svakodnevne prisutnosti u podrumu.

TEREZA PROVIĆ

Majka, žena, rizničar. Financije su u njezinim rukama i baš su zato dobro uređene. Ona je naša sigurna luka, podsjetnik za sve, satkana od elana i dobre volje. Nepogrešive intuicije i radoholičar, ljubiteljica prirode i ljekovitog bilja, obično kaže da je uz svog supruga Branku naučila cijeniti dobra vina.

VJEKOSLAV PROVIĆ

Mlada snaga našeg podruma, Vjeko je analitični tip koji voli promišljati o organizacijskim i poslovnim potezima Vinarstva. Prisutan u svako doba, kako među trsevima, tako i u podrumu, on je osoba koja s Terezom planira poslovanje, a s ocem Brankom njeguje vina. Filmofil i vinoljubac, Vjeko će vas uvijek ugostiti s osmjehom na licu te ispričati našu vinsku štoriju.